Recepten met Ketjap sedang
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap sedang toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap sedang
-
Recept
Speklapjes met ketjap en sinaasappel445m
-
Recept
Hete lamsspareribs41u40m
-
Recept
Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus)445m
-
Recept
Pittige ketjap saus420m
-
Recept
Omelet met ketjap415m
-
Recept
Saté420m
-
Recept
Wortel gestoofd met ketjap en honing410m
-
Recept
Ajam ketjap430m
-
Recept
Marinade-ketjap420m
-
Recept
Kipfilet met ketjap en bladerdeeg41u
-
Recept
Mosselen in ketjap saus430m
-
Recept
Babi ketjap42u30m
-
Recept
Babi ketjap met kipfilet3,320m
-
Recept
Babi ketjap435m
-
Recept
Beenham Ketjap Oven41u
-
Recept
Babi ketjap met Chinese kool430m
-
Recept
Gevulde gebakken Tahu425m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh45m
-
Recept
Telor Masak Bali (balinese eieren)425m
-
Recept
Varkensvlees met ketjapsaus440m
-
Recept
gebakken tempeh430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap sedang. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap sedang gebruikt wordt en waar Ketjap sedang het hoofdingrediënt is.