Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Voor de versiering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. De ingrediënten voor het in een kom doen en goed kneden.
  2. Dan 1/2 uur in de koelkast zetten.
  3. De laten uitlekken en het sap opvangen en aanlengen met water tot 250 mililiter.
  4. Ondertussen voor de vulling het puddingpoeder met wat rode oplossen tot een glad papje.
  5. De rest van de met het vruchtennat/water en de aan de kook brengen.
  6. Het papje toevoegen en weer aan de kook brengen.
  7. De uitgelekte erbij doen.
  8. De oven voorverwarmen op 180 graden C.
  9. Een springvorm (24-26 cm) invetten en de bodem en de rand bekleden met het .
  10. Dan de puddingmassa erin doen en 60 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden C.
  11. bakken.
  12. De taart in de vorm laten afkoelen en een nacht koud wegzetten.
  13. De opkloppen met de en de klopvast.
  14. De taart uit de vorm halen en de over de taart verdelen.
  15. Eventueel gehakte pistachnoten erover verdelen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • bakpoeder, chocolade, wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en meel
  • vanillesuiker, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • deeg, boter, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in pistachenootjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
233 kcal
11%1864 kcal
Vetten
9 g.
13%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
27 g.
31%216 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rode wijntaart