Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Ouderwetse hachee42u30m
-
Recept
Gegrilde roodbaarsfilet met pijnboompitten545m
-
Recept
Garlic garnalen420m
-
Recept
Thaise pindasaus420m
-
Recept
Sajoer kerrie (Javaanse kerriesoep)445m
-
Recept
Sayur Kerrie (Javaans rundvleesgerecht)415m
-
Recept
Ikan atjar ( zoet zure makreel)420m
-
Recept
Ayam opor met een eigen twist435m
-
Recept
Nasi Koening, feestelijke gele rijst535m
-
Recept
Kerrie Benggala Telor (eieren in kerriesaus)445m
-
Recept
Bebotok Ikan (visballetjes in saus)445m
-
Recept
Indische gekruide speklapjes445m
-
Recept
Besengek van eieren415m
-
Recept
Lampang loemboek (lever met gekruide saus)420m
-
Recept
Sajoer Daun Ubi (cassave bald soep)430m
-
Recept
Kofta curry440m
-
Recept
Osik Daging440m
-
Recept
Garnalen curry4,545m
-
Recept
Dadar isi (gevulde omelet)440m
-
Recept
Perkedel daging kentang (aardappelkoekjes met rundergehakt)410m
-
Recept
Abon Ikan Gabus (droog gekookte gekruide forel)41u20m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.