Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Bandeng Santen (fijn gekruide makreel met kokos)445m
-
Recept
Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)41u10m
-
Recept
Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)445m
-
Recept
Sate saus415m
-
Recept
Abon ikan gabus (Gepocheerde kruidige forel)445m
-
Recept
Hati rebus (Gebakken lever gestoofd in bouillon)445m
-
Recept
Hati ajam goreng (kippenlever en rookspek met kokosmelk)445m
-
Recept
Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)42u40m
-
Recept
Kari djawa (pittig varkensvlees in kokosmelk)41u
-
Recept
Telor mengisi (gevulde eieren met gekruid gehakt)445m
-
Recept
Kacang saus (1)445m
-
Recept
Seroendeng (strooisel van kokos en pinda's)445m
-
Recept
Ajam ketjap met ananas410m
-
Recept
Oosters stoofvlees42u30m
-
Recept
Ajam gadon (broodje van kippengehakt)440m
-
Recept
Afrikaanse kip420m
-
Recept
Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon)445m
-
Recept
Soto madura (licht gekruide rundersoep)42u
-
Recept
Rundvleescurry met sperziebonen en aardappels430m
-
Recept
Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)450m
-
Recept
Babi joti (varkenshaas met bier)455m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.