Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Hummus415m
-
Recept
Kebbe445m
-
Recept
Dadar Isie425m
-
Recept
Turkse Omelet420m
-
Recept
Javaanse gevulde omelet420m
-
Recept
Pittige kipperagout420m
-
Recept
Marinade voor Quorn en Des415m
-
Recept
Spitskool sajour435m
-
Recept
Bao poh bollen (gevulde broodbol)41u20m
-
Recept
Ajam besengeh (mild gekruide kip)41u
-
Recept
Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)455m
-
Recept
Babi roedjak (fijn gekruid licht zuur varkensvlees)440m
-
Recept
Bebotok daging pedis (pittig gekruid gehakt gerecht)450m
-
Recept
Bebotok (lekker gekruide gehakt ovenschotel )41u15m
-
Recept
Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)44u
-
Recept
Empal daging (licht gekruid rundvlees)42u15m
-
Recept
Dending ragi (zacht gekruid rundvlees)42u
-
Recept
Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees)41u
-
Recept
Telor boemboe kari (stevig gekruide eieren)450m
-
Recept
Kurmah lamsvlees (mild gekruide lamsschotel)41u
-
Recept
Kembing makassar (mild gekruid geitenvlees)43u
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.