Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Bebotok420m
-
Recept
Indische balletjes41u15m
-
Recept
Fricandeau gevuld41u20m
-
Recept
Rookworst oost en west420m
-
Recept
Pompoencouscous met noten420m
-
Recept
Linzen met courgette en pittige kruiden315m
-
Recept
Hamreepjes in pittige saus415m
-
Recept
Kerrie van vis (Ikan kerrie)430m
-
Recept
Tandoori-kip440m
-
Recept
Mexicaanse ovenschotel420m
-
Recept
Kerrie-ei met bleekselderij420m
-
Recept
Pompoen (Kohra)430m
-
Recept
Sate Sapi420m
-
Recept
Harissa415m
-
Recept
Ikan Koening415m
-
Recept
Vis-Pastilla51u
-
Recept
Kaasstengels420m
-
Recept
Nasi Goreng420m
-
Recept
Saté saus410m
-
Recept
Harissa45m
-
Recept
Kruidige saucijzen410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.