Recepten met Djinten
Cuminum CyminumDjinten (ook wel djintan genoemd) is de Indonesische benaming voor gemalen komijnzaad. De geur van komijn is sterk, pikant zoet. De smaak is vol, scherp, gronderig en warm. Komijnzaad wordt vaak verward met karwijzaad. Ze lijken enigszins op elkaar en de smaak is ook redelijk in overeenstemming, alleen komijnzaad smaakt minder scherp en i...
Nog veel meer weten over Djinten klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met djinten toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Djinten
-
Recept
Nasi Keboeli 241u
-
Recept
Kare Djagoeng dan Ajam430m
-
Recept
Sajoer Sambal Godok430m
-
Recept
Snelle nasi425m
-
Recept
Saté Marinade4,61u
-
Recept
Ajam Blado420m
-
Recept
Abon-Abon Ajam445m
-
Recept
Sajoeran440m
-
Recept
Snijbiet met Knoflook415m
-
Recept
Ajam Opor 3440m
-
Recept
Sambal Goreng Kentang435m
-
Recept
Rempahballetjes 1430m
-
Recept
Korianderdipsaus41u15m
-
Recept
Babi Tjin41u30m
-
Recept
Javaanse omelet420m
-
Recept
Petjel komkommer tahoe41u
-
Recept
Javaanse Kip (geroosterd)41u
-
Recept
Corned beef-koekjes42u
-
Recept
Kippengehaktkoekjes42u
-
Recept
Boemboe Opor 2415m
-
Recept
Brongkos Daging 241u45m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Djinten. Dit zijn zowel recepten waarbij Djinten gebruikt wordt en waar Djinten het hoofdingrediënt is.