Recepten met Carpaccio
Ossenhaas is het meest malse vleesdeel van het rund. De ossenhaas is het gedeelte van de lende (rug) van het rund. Het heeft een fijne structuur en bijna geen vet of bindweefsel. Een ossenhaas kan anderhalf tot twee kilo wegen. Het vlees wordt opgedeeld in vier stukken: de kop van de haas, het middenstuk, de punt en de ketting van de oss...Nog veel meer weten over Ossenhaas klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met carpaccio toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Carpaccio
-
Recept
Dressing voor de carpaccio of voor een salade410m
-
Recept
Carpaccio van rode bieten, mascarpone en walnoten420m
-
Recept
Carpaccio traditionele410m
-
Recept
Carpaccio dressing430m
-
Recept
Carpaccio van gerookte tonijn445m
-
Recept
Carpaccio van ossenhaas445m
-
Recept
Carpaccio van courgette430m
-
Recept
Carpaccio van zalm420m
-
Recept
Carpaccio van rosbief410m
-
Recept
Carpaccio met rucola en balsamicodressing410m
-
Recept
Carpaccio met runderrookvlees425m
-
Recept
Carpaccio van gerookte eendenborst445m
-
Recept
Carpaccio415m
-
Recept
Carpaccio van cantaloup meloen met ricotta415m
-
Recept
Carpaccio bonbon55m
-
Recept
Vierkante gastronomische taart450m
-
Recept
Carpaccio broodje410u
-
Recept
Carpacciosalade410m
-
Recept
Hert carpaccio in wildbouillon met cantharellen en kervel430m
-
Recept
Carpaccio di pulpo41u10m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Carpaccio. Dit zijn zowel recepten waarbij Carpaccio gebruikt wordt en waar Carpaccio het hoofdingrediënt is.