Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Recepten met Carpaccio

Ossenhaas is het meest malse vleesdeel van het rund. De ossenhaas is het gedeelte van de lende (rug) van het rund. Het heeft een fijne structuur en bijna geen vet of bindweefsel. Een ossenhaas kan anderhalf tot twee kilo wegen. Het vlees wordt opgedeeld in vier stukken: de kop van de haas, het middenstuk, de punt en de ketting van de oss...
Nog veel meer weten over Ossenhaas klik snel door!

Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met carpaccio toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.

Onze recepten met Carpaccio






Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven