Allergie informatie: Verse kippensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kippenpoten
- preil, in ringen
- ui, gesnipperd
- wortel, gesnipperd
- selderij, gesnipperd
- 2 liter water
- 2 laurierblaadjes
- 1 theelepel foelie
- 10 peperkorrels
- 1 theelepel thijm
- 1 theelepel Provencaalse kruiden
- 6 kippenbouilonblokjes
- extra:
- 300 gram vermicelli
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Simpele tomatensalade met oregano
Met tomaat, oregano en ui uit Italie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - saladesmuller
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Verse kippensoep
- Allergieen informatie