Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venkelsoep met zalm en krab recept
Venkelsoep met zalm en krab recept

Venkelsoep met zalm en krab


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de venkel met de melk, zout en peper en kook de groente in 1 5 minuten gaar. Pureer de venkel en de melk. Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Voeg al roerende de bouillon in gedeelten toe tot het mengsel licht bindt. Voeg de venkelpuree erbij en verwarm nog 5 minuten. Roer daarna de wijn erdoor. Verdeel de zalm en krab over 4 kommen. Schep de warme soep erop en garneer met het venkelgroen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit venkelsoep met zalm en krab recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven