Allergie informatie: Frisse gazpacho van tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 trostomaten
- 1 ui
- 0,5 groene + 0,5 rode paprika
- 50 gram witte broodkruimels
- 0,5 deciliter witte wijn
- 0,5 komkommer
- 150 milliliter vleesbouillon
- 1 eetlepel wijnazijn
- 1 teentje knoflook
- 1 witte boterham
- 4 eetlepels olijfolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Frisse gazpacho van tomaat
- Allergieen informatie