Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocado met garnalen en gerookte zalm recept
Avocado met garnalen en gerookte zalm recept

Avocado met garnalen en gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een rijpe avocado en snijd hem in de lengte doormidden. Verwijder het vruchtvlees en meng dit met de kleine blokjes gerookte zalm en grijze garnalen. Voeg er enkele druppels citroensap en een beetje huisbereide mayonaise, op basis van mosterd en olijfolie aan toe. Doe deze vulling in de twee stukken uitgeholde avocado. Versier het geheel met kleine stukjes dille en schik er opgerolde stukjes zalm omheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocado met garnalen en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven