Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
    Roer 4 eetlepels olie, de , de grofgemalen en het paprikapoeder doorelkaar.
  2. Dep eventueel de droog.
    Wrijf hem rondom in met het honingmengsel en leg hem in de braadslede.
  3. Braad ca. 1 uur en 45 minuten in de oven.
    Pel en snipper de .
  4. Verhit 6 eetlepels in een grote pan.
  5. Bak er de ui al roerend ca. 15 minuten glazig in.
  6. Bestuif met de en bak kort mee.
  7. Voeg de en de ajvar toe.
  8. Roer er 750 ml water, de bouillonblokjes en de erdoorheen en breng het geheel aan de kook.
  9. Breng op smaak met , en de .
  10. Kook ca 45 minuten op laag vuur en roer regelmatig door.
  11. Neem de paprikaroom van het vuur.
    Neem de braadslede uit de oven en neem de eruit.
    Verhoog de temperatuur tot 225 graden.
  12. Maak de braadslede schoon.
  13. Snijd het vlees in plakken en leg ze dakpansgewijs terug in de braadslede.
  14. Verdeel er ca. 1/3 van de paprikaroom overheen.
  15. Bak ca. 10 minuten in de oven.
    Was de peterselie en hak hem fijn.
  16. Verwarm de overige saus, neem het vlees uit de braadslede en bestrooi met de peterselie.
    Serveer de overige saus er apart bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
295 kcal
14%5900 kcal
Vetten
28 g.
40%560 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Honingcasselerib met paprikaroom voor buffet