Ragout met pestoroom voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en halveer ze eventueel.
    Pel en snipper de .
    Maak de schoon en verwijder de zaadlijsten.
  2. Snijd de 's in stukjes
    Dep het vlees droog en snijd het in ca.
  3. dikke reepjes van 1 cm.
    Verhit 2 eetlepels olie in een pan.
  4. Bak er de portie gewijs kort op hoog vuur in.
  5. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
    Verhit 1 eetlepel olie in het bakvet.
  6. Bak er de ui en de er kort in en neem uit de pan, Verhit de overige olie en bak er het vlees in 2-3 porties in op hoog vuur.
  7. Breng op smaak met en
    Voeg al het vlees, de , de ui en de toe.
    Bestuif met de en bak hem kort mee.
    Roer 1 liter water, 2 eetlepels de en de bouillonblokjes erdoorheen en breng aan de kook.
  8. Smoor afgedekt 1 uur en 45 minuten op middelhoog vuur.
    Breng de ragout op smaak met , en een beetje .
    Roer er 2-3 eetlepels doorheen.
    Was de basilicum en de , schud ze droog en pluk de blaadjes van de takjes.
    Dien de ragout op en bestrooi met het basilicum en de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • pesto en groentebouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
36 kcal
1%288 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ragout met pestoroom voor buffet