Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peren in rode wijnsaus recept
Peren in rode wijnsaus recept

Peren in rode wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden celsius.
Was de peren en zet ze rechtop in een ovenschaal waarin ze zonder al te veel ruimte precies naast elkaar passen. Zet de schaal 35 minuten in de hete oven.
Giet de wijn erover. Trek met een dunschiller repen schil van de citroen. Strooi die samen met de suiker over het geheel. Bak ze nog 20 minuten, waarna de wijn tot een dikke stroop is ingedikt.
Zet de peren in een glazen schaal, giet de siroop erover en zet in de koelkast. Verdeel de peren en de siroop over schaaltjes en geef er een toefje slagroom bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peren in rode wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven