Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderlappen met stroop en ontbijtkoek recept
Runderlappen met stroop en ontbijtkoek recept

Runderlappen met stroop en ontbijtkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in stukken. Snijd de ontbijtkoek in blokjes. Snipper de uien. Verhit de boter in een braadpan en fruit de uien glazig. Neem de uien uit de pan. Haal het vlees door de bloem en bak het in het achter gebleven bakvet rondom bruin. Voeg de uien met zout, wijnazijn, laurierblad, kruidnagel, tijm, stroop, ontbijtkoek en mosterd toe. Schenk er zo veel water bij tot het vlees net onder staat. Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt op laag vuur in 2,5 uur gaar stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderlappen met stroop en ontbijtkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Runderlappen met stroop en ontbijtkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Voeg grote scheut rode port en maar klein beetje water toe. Tevens 2 a 3 grote eetlepels bruine suiker. Je krijgt een zoetere smaak. Anders is het net iets te zurig van de azijn. :-)
    Matty gaf dit recept op 22 februari 2014 5 uit 5 sterren
  • Ik begrijp iets niet waarom word er steeds zout geadviseerd gebruik dat toch niet ga naar een kruiden winkel en haal daar vleeskruiden weg. Zonder zout. Moet je eens proeven; het vlees is veel lekkerd... Lees reactie
    Jakob V gaf dit recept op 23 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven