Runderlappen met stroop en ontbijtkoek

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in stukken.
  2. Snijd de in blokjes.
  3. Snipper de .
  4. Verhit de in een braadpan en fruit de glazig.
  5. Neem de uit de pan.
  6. Haal het vlees door de en bak het in het achter gebleven bakvet rondom bruin.
  7. Voeg de met , , , , , , en mosterd toe.
  8. Schenk er zo veel water bij tot het vlees net onder staat.
  9. Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt op laag vuur in 2,5 uur gaar stoven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtkoek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en stroop
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop en franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Runderlappen met stroop en ontbijtkoek heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Voeg grote scheut rode port en maar klein beetje water toe. Tevens 2 a 3 grote eetlepels bruine suiker. Je krijgt een zoetere smaak. Anders is het net iets te zurig van de azijn. :-)
Matty 22 februari 2014
Ik begrijp iets niet waarom word er steeds zout geadviseerd gebruik dat toch niet ga naar een kruiden winkel en haal daar vleeskruiden weg. Zonder zout. Moet je eens proeven; het vlees is veel lekkerd... Lees reactie
Jakob V 23 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
773 kcal
38%3092 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
60 g.
23%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Runderlappen met stroop en ontbijtkoek