Recensies van Masak habang samarinda (rundvlees met een rode saus)
Terug naar Masak habang samarinda (rundvlees met een rode saus)Recensies
-
Beste Henk Mijn moeder en haar familie komen uit Indonesië en India mijn vader komt uit Nederland toen ik klein was zijn we wegens de onrust in Indonesië naar Nederland gekomen Mijn moeder vond het heerlijk om in de keuken lekkere dingen klaar te maken Hiervan heeft zij altijd aantekeningen gemaakt deze hebben we in middels grotendeels in de computer uit gewerkt Dit heeft de hele familie bewogen tot het opsturen van al hun gerechts aantekening Deze zijn we nu ook aan het uitwerken Om deze heerlijke dingen niet alleen voor ons zelf te houden zijn we deze op mijnreceptenboek.nl gaan plaatsen van daar dat er meerdere recepten Ik vindt koken ook een zalige bezigheid Henk veel gerechten zijn voor jou smaakbeleving erg scherp en/of heet als je dan alle kruiden evenredig verkleind blijft de smaak van het gerecht redelijk in stand Maar komt dan meer in jou smaakbeleving Verder is het verstandig om uit pepers en pepersoorten de zaden en zaadlijsten te verwijderen In veel scherpe recepten heb ik zelf al aangegeven om de zaden en zaadlijsten te verwijderen omdat veel mensen dit te scherp of te heet vinden Verder geef ik je de tip heb je toch wat te scherp of te heet gegeten dan niet vocht drinken Hierdoor spoel materiaal wat zorgt voor dat gevoel door je hele mond en zal je het gevoel krijgen dat je helemaal in de brand staat Neem een korstje brood kauw dit fijn en laat dit door je mond holte gaan hierdoor neemt het gevoel af Het mooiste is vismeel producten door je mondholte te bewegen Vismeel zit in kroepoek mvg jacko
-
Hallo Jaccor Ik eet graag Chinese gerechten Want Indische gerechten vind ik vaak te gekruid. En zoals je al opmerkte wij zijn dat niet gewend,maar je kan er altijd minder pepers indoen want ze overheersen erg snel en dan wordt het gerecht scherp en niet lekker meer volgens mij. maar ja ik kan best pittig eten maar niet scherp. mag ik vragen ben jij kok van beroep van wegen de vele recepten? ga zo door. Groetjes:Henk 46