Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tilapiafilet in mosterdboter recept
Tilapiafilet in mosterdboter recept

Tilapiafilet in mosterdboter


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bedruppel de tilapiafilets met citroensap en kruid met zout en peper. Vet een schaal in met de helft van de boter en verdeel daarin de helft van de witte wijn. Leg de tilapiafilets daarin, dek de schaal af met aluminiumfolie en gaar in een voorverwarmende oven (200 graden C, in het midden) gedurende 10 tot 12 minuten. Roer in een ruime pan de overige boter en de resterende witte wijn met mosterd door elkaar en verhit dit even. Verdeel de vis op een voorverwarmd bord, schenk de mosterdboter er over heen en bestrooi met peterselie.

Serveersuggesties

Heerlijk met een wijntje als drank.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tilapiafilet in mosterdboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven