Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Cataplana Portugal recept
Cataplana Portugal recept

Cataplana Portugal


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de chorizo in blokjes. Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de uien. Pel de knoflook. Maak de paprika's schoon en snijd ze fijn. Verhit olijfolie in een pan en braad de kipfilet op hoog vuur aan. Draai het vuur lager en bak de kipfilet gaar in 15 minuten. Fruit de ui, knoflook en paprika tot de ui glazig is en voeg dan de chorizo toe. Laat het even mee bakken. Voeg dan de tomatenblokjes, tomatenpuree, wijn, citroensap, tabasco, bieslook en zout toe. Laat het op hoog vuur inkoken. Voeg dan de garnalen toe. Laat ze 2 minuten mee koken. Garneer het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cataplana portugal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cataplana Portugal heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 5 recensies

  • Heerlijk recept, ik heb er wel wat zaken aan toegevoegd, zoals spitskool, witte bonen en (heel klein beetje) speculaaskruiden. Hele lekkere combi, wel rustig aan doen met de citroen, in combi met de w... Lees reactie
    Yvon gaf dit recept op 24 maart 2013 4 uit 5 sterren
  • Een mooi recept lekker pittig, ik heb er geen zout aan toegevoegd het is stevig genoeg van alle ingrediŽnten.
    Jaccor gaf dit recept op 18 juni 2012 4 uit 5 sterren
  • Te veel tabasco en de smaak is mij wat te zuur. Heb veel lekkerdere geproefd. Op naar een ander recept dus.
    Jacqueline gaf dit recept op 14 juni 2012 2 uit 5 sterren
  • Zeer goed basisrecept. Uiteraard kan degene die kookt ook varieren met de ingredienten. Wat gekookte krieltjes op het laatst erin of tomaten toevoegen is geen probleem. Volgens mij is dit ook een gere... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 17 september 2011 5 uit 5 sterren
  • Inderdaad heel erg lekker!
    Bezoeker gaf dit recept op 19 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven