Allergie informatie: Runderstoofpotje met rode wijn, kruidnagels en Franse mosterd
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram runderlappen
- 10 sjalotjes
- 1 winterwortel
- 4 deciliter rode wijn
- 2 eetlepels azijn
- 1 takje tijm
- 1 laurierblad
- 2 kruidnagels
- 1 eetlepel Franse mosterd
- zout
- 50 gram boter
- allesbinder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland