Jambalaya

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in stukjes en braad deze in een braadpan bruin.
  2. Doe er versgemalen bij.
  3. Snijd de braadworsten in stukjes.
  4. Haal de uit het braadvet en bak in dit vet de stukjes .
  5. Doe de erbij en de in stukjes gesneden ui en en de fijngesneden knoflook.
  6. Doe de bouillon erbij (door de zeef, dus alleen de bouillon), de tomatensap en de .
  7. Voeg een paar druppels toe.
  8. Kook zachtjes tot de gaar is.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Jambalaya

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Jambalaya
VariatieAantalGang
Jambalaya3Stoofschotels
Jambalaya met kip1Gevogelte
Jambalaya met garnalen1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst en kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in worst en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in worst en kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in worst en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in worst en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
354 kcal
17%1416 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Jambalaya