Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met bleekselderij en pastasaus recept
Spaghetti met bleekselderij en pastasaus recept

Spaghetti met bleekselderij en pastasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bleekselderij in maantjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de bleekselderij met iets zout 5 minuten. Voeg al roerend het gehakt toe en bak het 5 minuten al roerend mee. Voeg de pastasaus al roerend toe en warm de saus op laag vuur 10 minuten door. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar en giet het af. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met bleekselderij en pastasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven