Recensies van Pasta Bolognese
Terug naar Pasta BologneseRecensies
-
Even een reactie op de vorige reactie er staat wel 3 uur en 45 minuten boven aan het recept. Ik Heb de pasta saus maar 1 1/2 uur laten pruttelen en hij was perfect dus het kan sneller! Groet BelleBelle gaf dit recept 4/5 sterren
-
Lijkt erg op het sausje dat ik altijd maak. Erg lekker altijd, alleen laat ik de melk na de bouillon ook inkoken, en voeg ik DAARNA pas de tomaten etc toe, net even een andere volgorde. Tip voor de amateur spaghetti kokers: Gebruik absoluut GEEN olie of boter bij het kookwater, dit resulteerd dat je saus bijna niet plakt aan de pasta, en dus erg veel saus overhoudt, wat jammer is van de smaak. Als het erg plakt is dit te voorkomen door goed te roeren terwijl de pasta zacht is geworden. (met verse pasta meteen al roeren ) Overigens klopt er iets niet aan het recept. Er staat vermeld dat het gerecht in 45 minuten klaar is, terwijl er ook word vermeld dat de saus 3 uur moet pruttelen. Dit vind ik ook wel belangrijk om in de koptekst te vermelden. Overigens gebruik ik ook tomaten voorgepeld uit blik, die zijn net zo lekker (en gebruik daarvoor een blender voor het puree effect)Tomas gaf dit recept 5/5 sterren