Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Schil de .
  2. Schrap de , Maak de selderij schoon.
  3. Alles samen met het fijnhakken en door het mengen.
    Dompel de even in kokend water, pel ze en wrijf ze door een zeef.
  4. Laat de in een braadpan langzaam warm worden.
    Bak er het vlees zolang in aan tot het iets goudgeel is.
    Voeg dan de rode toe.
  5. Blijf roeren tot de is verdampt.
    Voeg nu een 1/2 kop bouillon toe.
    Laat die langzaam op een klein vuurtje koken en voeg dan pas de andere helft toe.
    Zodra ook die is verdampt voeg je de toe, , en zoveel dat alles net is bedekt.
  6. Laat nu de suas in gesloten pan heel zacht 3 uur pruttelen.
  7. Zo nodig wat of bouillon toevoegen.
    Kook de of tagliatelle verdi al dente.
  8. Verdeel over voorverwarmde borden daarop de ragout.
    Serveer met kaas.
25
25
25

Variaties op Pasta Bolognese

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pasta Bolognese
VariatieAantalGang
Pasta bolognese3Pastagerechten
Pasta bolognese saus1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter, melk, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pasta Bolognese heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Even een reactie op de vorige reactie er staat wel 3 uur en 45 minuten boven aan het recept. Ik Heb de pasta saus maar 1 1/2 uur laten pruttelen en hij was perfect dus het kan sneller! Groet Belle
Belle 3 januari 2012
Lijkt erg op het sausje dat ik altijd maak. Erg lekker altijd, alleen laat ik de melk na de bouillon ook inkoken, en voeg ik DAARNA pas de tomaten etc toe, net even een andere volgorde. Tip voor de a... Lees reactie
Tomas 18 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
459 kcal
22%1836 kcal
Vetten
45 g.
65%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta Bolognese
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Pasta Bolognese