Allergie informatie: Tricolore pastasalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram tricolore pasta
- zout
- 200 gram jong belegen kaas
- 1 spitskool
- 1 rode paprika
- 3 hardgekookte eieren
- 100 gram ontbijtspekblokjes
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- peper
- 1 eetlepel olie
- 3 eetlepels mayonaise
- 1/8 liter zure room
- 3 eetlepels peterselie
- ui
- 50 gram pinda's
- 1 theelepel mosterd
- mespunt suiker
Meer Recepten
- Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Zomerse pastasalade met frambozen
Met fusilli, mozzarella en frambozen uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Maaltijdsalades - VFZ - Pastasalade met tonijn en bonen
Met fussili, tonijn en witte bonen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Pastasalade voor de picknick
Met gekookte achterham, vlinderpasta en tomatenblokjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Pastasalade met groenten en pestodressing
Met spirellipasta, pastagroenten en mager spek uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Tricolore pastasalade
- Allergieen informatie