Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie taart recept
Spinazie taart recept

Spinazie taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook de aardappelen en de eieren en ontdooi/verwarm de spinazie. Warm de witte saus op in een pannetje. Pak een ovenschaal die diep genoeg is om een aantal laagjes te kunnen maken. Prak de gekookte aardappelen met een vork, maar prak ze niet tot puree. Doe een beetje olie onder in de ovenschaal. Nu kun je beginnen met laagjes maken in de ovenschaal. Laag 1: laagje aardappel; Laag 2: spinazie; Laag 3: geraspte kaas; Zo ga je door tot je tot de rand bent. Snijd je gekookte eitjes door de helft en leg deze boven op. Giet de witte saus erover heen. Zet de schaal een paar minuutjes in de oven tot alles een geheel is en de kaas gesmolten is, maar niet te lang. Smullen maar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazie taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven