Hartige taart met paturain en mon chou

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de .
  2. Was de groenten. (Voor broccoli:
  3. in kleine roosjes snijden). (Voor de prei:
  4. in smalle ringen snijden).
  5. Kook water in een pan en voeg de groente toe, even blanceren.
  6. De groenten in een vergiet laten uitlekken.
  7. Snijd de in plakjes en bak deze in een pan even aan.
  8. Mix de , en de tot een romige massa.
  9. Snijd de uien in kleine stukjes.
  10. Snijd de knoflook fijn.
  11. Mix de uien, knoflook en door het kaasmengsel.
  12. Voeg naar smaak en toe.
  13. Vet een bakblik in met en verwarm de oven voor op 200 °C.
  14. Doe de plakjes in de bakvorm met een opstaand randje.
  15. Doe de groenten, kaasmassa, en afwisselend in lagen in de bakvorm.
  16. Eindig met een laagje kaasmix en strijk deze glad.
  17. Maak met het overgebleven een dakje op de taart.
  18. Snijd hier en daar gaten in de taart.
  19. Mix de en 1 eetlepel en bestrijk hiermee de bovenkant van de taart.
  20. Bak de taart in 60 minuten gaar en goudbruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mon chou en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
542 kcal
27%2168 kcal
Vetten
37 g.
53%148 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige taart met paturain en mon chou