Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse kip recept
Mexicaanse kip recept

Mexicaanse kip


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de kip in stukken en strooi er peper, zout en kerrie over. Bak de kip in de boter. Snijd ondertussen de uien in stukken en voeg ze aan de kip toe en bak ze glazig. Voeg vervolgens het citroensap, de sambal, de ketchup, de ananasstukjes en 1 a 2 deciliter ananassap toe. Laat het geheel een half uurtje sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mexicaanse kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Héél lekker hotketchup vervangen door gewone ketchup voor de kinderen. Bedankt en voor herhaling vatbaar.
    Ignace gaf dit recept op 23 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik begrijp niet zo goed wat hier Mexicaans aan is, maar het is vast lekker.
    Bezoeker gaf dit recept op 7 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven