Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spies van spek, cocktailworstjes en gruyere recept
Spies van spek, cocktailworstjes en gruyere recept

Spies van spek, cocktailworstjes en gruyere


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pocheer de worstjes ca. 5 min in vocht uit het blik. Laat ze uitlekken en droog ze met keukenpapier. Split ze in de lengte tot aan het vel. Leg er een reepje kaas op. Snijd het zwoerd van het spek en rol ze om de worstjes, steek ze vast met cocktail prikkers. Rooster ze op de barbeque tot het spek knapperig en de kaas is gesmolten, regelmatig draaien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spies van spek, cocktailworstjes en gruyere recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven