Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde bloempotbroodjes recept
Gevulde bloempotbroodjes recept

Gevulde bloempotbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng de broodmix, water en margarine, kneed het tot een soepel samenhangend deeg. Vorm er een bolletje van en laat het 10 minuten afgedekt rijzen. Vet de bloempotjes in met boter. Halveer de deegbol en druk het met de hand wat platter. Zet het bloempotje erop en vouw het deeg om de buitenkant van de potjes heen. Bak nu de bloempotjes met deeg in het midden van de oven in 1 5 minuten goudbruin en gaar. Meng de mayonaise met mosterd en kruiden naar smaak. Haal het broodje van de bloempotjes af en laat ze nog 5 minuten in de oven staan. Laat ze daarna afkoelen. Smeer nu de binnenkant van de broodjes in met het mayonaisemengsel en leg een plak ham op de bodem, dan wat sla tegen de binnenkant en dan weer ham, komkommer en walnootjes. Je kunt de vulling ook varieren natuurlijk met hartig gehaktmengsel (champignon, uitje, pepertjes) of zalm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde bloempotbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven