Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenbrood recept
Bananenbrood recept

Bananenbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plet de noten: Doe ze in een plastic zak en rol ze met een deegrol of een glazen fles plat. Plet de bananen fijn met een vork. Meng de geplette bananen met het citroensap, de honing en de noten. Los de gist op in 1 deciliter lauw water. Bereiding: Plaats de helft van de bloem in de machine. Maak een kuiltje in de bloem en giet er het zout in. Voeg het bananenmengsel toe en bedek met de rest van de bloem. Maak opnieuw een kuiltje en giet er het lauwe gistwater bij. Programmeer de broodmachine voor een brood van 700 gram.

Serveersuggesties

Snijd het brood in sneden en serveer bij het ontbijt, de lunch of bij een stukje kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit bananenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bananenbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb mijn allereerste broodbakmachine sinds 3 dagen. Gelijk dit recept gemaakt! Echt heerlijk. We hebben het als ontbijt gegeten, maar met roomboter erop bij de koffie is echt super lekker! Een echt... Lees reactie
    Patricia gaf dit recept op 13 mei 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven