Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocolade amarreti cassata

  • 75 gram amarettikoekjes
  • 75 gram gewone biscuitjes (bijv. maria)
  • 150 gram pure chocolade
  • 1 eetlepel cacaopoeder + extra voor bestuiven
  • 3 eetlepels Italiaanse likeur (zoals frangelico of amaretto)+ extra voor het dopen en de saus
  • 125 gram fijne kristal suiker
  • 125 gram ongezouten boter, zacht
  • 3 eieren gesplitst
  • 1 pak savoiardi of lange vingers
  • chocoladesaus:
  • 125 gram pure chocolade
  • 50 gram ongezouten boter


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven