Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bouillabaise

  • 125 milliliter olijfolie
  • 2 middelgrote uien, fijngehakt
  • 1 prei, fijngehakt
  • 1 selderijstengel, fijngehakt
  • (als ik niet veel goesting heb om groenten te kuisen, neem ik 1 ui en 2 zakjes mosselgroenten)
  • 2-3 laurierblaadjes
  • 4 grote knoflookteentjes, uit de knijper
  • 2 eetlepel tomatenpuree
  • 1-2 theelepel chilipasta of 1 spaans pepertje, naar smaak.
  • 5 deciliter droge witte wijn
  • 1 klein potje saffraandraadjes
  • 1 theelepel honing
  • 2 blikken gepelde tomaten of gehakte tomaten
  • 3 liter visbouillon (gewoon 3 liter water met 6 visbouillonblokjes)
  • zout en peper
  • 1 kg verschillende soorten stevige vis, zonder graten, in stukken van ± 4 cm
  • een 16 tal scampi
  • 1 kg verse mosselen, goed geschrobd
  • rouille (te koop in delhaize en carrefour) en croutons of stokbrood voor erbij


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven