Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spinazie-gehakttaart

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 gram rundergehakt
  • 8 vellen bladerdeeg
  • 250 gram belegen kaas geraspt
  • 2 eieren
  • 125 milliliter creme fraiche
  • 250 gram verse spinazie
  • olijfolie
  • Het is moeilijk om de bodem net zo gaar te krijgen als de bovenkant.
  • Het deeg voorbakken met op het deeg een vel bakpapier en droge peulvruchten (erwten of bonen) helpt dat voorkomen.


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven