Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-gehakttaart recept
Spinazie-gehakttaart recept

Spinazie-gehakttaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de ui in stukken, hak de knoflook fijn en bak samen met het gehakt in olijfolie. Roer het gehakt goed los en strooi er wat zout over. Bak het niet te lang aan, want het kan nog voldoende garen in de oven. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en vet een springvorm in met olijfolie. Haal het deeg uit de verpakking en laat 10 minuten ontdooien. Leg de vellen in de springvorm en bedek de bodem en de zijkanten. Leg het bakpapier en de peulvruchten boven op het bladerdeeg. Zet de springvorm 10 minuten in de oven. Haal dan het bakpapier met peulvruchten uit de springvorm. Klop de eieren luchtig en voeg hier kloppend de creme fraiche en vervolgens de kaas door. Snijd de spinazie fijn en meng dit door het gehakt heen. Schep dit mengsel in de springvorm en schep het ei-kaasmengsel erbovenop. Laat nu nog 15 minuten bakken tot de korst goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-gehakttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spinazie-gehakttaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hij zit in de oven ik ga kijken hoe het smaakt! super bedankt het ziet er in ieder geval al lekker uit :)
    Tessa gaf dit recept op 26 maart 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven