Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Risotto met spinazie en kip

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, in plakjes
  • 350 gram risottorijst
  • scheut droge witte wijn
  • 900 milliliter warme kippenbouillon
  • 450 gram fijngehakte spinazie (diepvries) ontdooid
  • 400 gram kipfilet
  • versgemalen peper
  • zout
  • gedroogde Italiaanse kruiden
  • hand rucola
  • Parmezaanse kaas (stuk)
  • extra vierge olijfolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven