Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met spinazie en kip recept
Risotto met spinazie en kip recept

Risotto met spinazie en kip


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verhit 1 eetlepel olie in een ruime pan op laag vuur en fruit hierin de ui en de knoflook lichtgeel.
Roer de rijst erdoor en schep om tot alle korrels glazig zijn.
Blus af met de wijn, schenk wat bouillon in de pan, blijf roeren tot alles is opgenomen en voeg dan een nieuwe scheut toe. Ga zo door tot alle bouillon op is.
Maar voeg 5 minuten voor die tijd de spinazie toe.
Snijd de kipfilet overlangs in dunne plakken en bestrooi met de peper, zout en de kruiden. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de kip rondom bruin en gaar.
Laat de risotto 1 minuut staan, rasp er royaal de kaas over en roer deze door de rijst. Verdeel de rijst over verwarmde diepe borden, leg de kip erop en garneer met rucola en flinters kaas en bedruppel met extra vierge olijfolie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met spinazie en kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven