Empal sapi met kokos
- 500 gram mager rundvlees, sukadelappen of runderhaas
- 0,5 liter water
- 50 gram droge kokos + 0,5 liter heet water
- 0,5 theelepel uienpoeder
- 0,25 theelepel knoflookpoeder
- 2 theelepels korianderpoeder (ketumbar)
- 0,5 theelepel komijnpoeder (djintan)
- 1 theelepel kemiripuree of 2 fijngewreven kemirinoten
- 1 theelepel tamarinde (asam)
- 1 theelepel laospoeder
- 6 salamblaadjes
- 2 theelepel suiker
- 1,5 theelepel zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Empal sapi met kokos
- Melding maken