Tandoorikip
- 1,5 kilo kippenpoten, kipfilet of beide
- 1 theelepel zout
- het sap van een halve citroen
- een blokje gemberwortel, 1,25 x 1,25 cm, gepeld en grof gehakt
- 2-3 teentjes knoflook, gepeld en grof gesnipperd
- 1 verse groene chilipeper, grof gesneden en van zaden ontdaan
- 2 eetlepels gehakte korianderblaadjes
- 75 gram Bulgaarse yoghurt
- 1 theelepel gemalen koriander
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel garam masala
- 0,25 theelepel versgemalen zwarte peper
- 0,5 theelepel tandoorikleurstof
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Tandoorikip
- Melding maken