Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tandoorikip

  • 1,5 kilo kippenpoten, kipfilet of beide
  • 1 theelepel zout
  • het sap van een halve citroen
  • een blokje gemberwortel, 1,25 x 1,25 cm, gepeld en grof gehakt
  • 2-3 teentjes knoflook, gepeld en grof gesnipperd
  • 1 verse groene chilipeper, grof gesneden en van zaden ontdaan
  • 2 eetlepels gehakte korianderblaadjes
  • 75 gram Bulgaarse yoghurt
  • 1 theelepel gemalen koriander
  • 0,5 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel garam masala
  • 0,25 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 0,5 theelepel tandoorikleurstof


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven