Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Atjar Cumi Asin (inktvis op zuur)

  • 300 gram cumi-cumi asin (gezouten inktvis)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • olie
  • 2 daun salam
  • 1 serehstengel, gekneusd
  • 2 centimeter laos, fijngesneden
  • 10 petehbonen, fijngesneden
  • 3 kleine tomaten, klein gesneden
  • 6 belimbing wuluh (stervrucht) in kleine stukjes gesneden
  • 2 kemangi blaadjes
  • 1 kopje mais, fijngehakt
  • 0,5 theelepel eetlepel gula djawa
  • 0,25 theelepel zout
  • 2 deciliter water
  • 2 deciliter azijn


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven