Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Cumi Asin (inktvis op zuur) recept
Atjar Cumi Asin (inktvis op zuur) recept

Atjar Cumi Asin (inktvis op zuur)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de inktvis in heet water, spoel af en laat het uitlekken.
Snijd het in kleinere stukken.
Frituur de inktvis tot het krokant is.
Schep de stukjes uit de olie en laat het uitlekken.
Fruit de ui en knoflook in wat olie.
Voeg dan de overige ingrediŽnten toe en schep alles goed door.
Bak dit ca. 2 minuten en voeg dan het water en azijn toe.
Breng dit aan de kook.
Doe de inktvis is een pot en giet hier de saus overheen en dan goed afsluiten.

Serveersuggesties

Dit is in de koelkast 2 weken te bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar cumi asin (inktvis op zuur) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven