Paella met zeevruchten en kip
- 600 gram rondkorrelrijst (risotto)
- 800 gram kipfilet, in stukjes van 4 centimeter
- 300 gram venusschelpen
- 300 gram mosselen in schelp
- 300 gram middelgrote ongepelde garnalen
- 2 inktvistubes van ± 20 cm, in ringetjes van 0,5 centimeter
- 6 langoustines
- 100 gram Spaanse choriso, in stukjes van 1 centimeter
- 150 gram diepvries doperwten, bevroren toevoegen
- 10 draden saffraan, wellen in wat warm water
- 2 flinke rijpe vleestomaten, ontveld en zonder pitjes, in stukjes
- 1 flinke ui, fijngesneden
- 2 knoflooktenen, geperst
- 1 rode paprika, in stukjes gesneden
- 3 visbouillonblokjes
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- olijfolie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.