Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse gehaktsaus met witte wijn

  • 100 gram mager rundergehakt
  • 350 gram varkensgehakt
  • 110 milliliter witte wijn
  • 100 gram Italiaanse ham, fijngesneden
  • 1 grote rode ui, fijngesneden
  • 4-5 wortelen, fijngesneden
  • 2-3 stengels selderij, fijngesneden
  • 4 eetlepels boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 pakje (500 gram) runderbouillon
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 225 gram kippenlever
  • 225 milliliter extra dikke room (50% vetgehalte)
  • 1 mespuntje versgemalen nootmuskaat
  • zout
  • versgemalen zwarte peper naar smaak


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven