Knolselderijsoep met oesterzwammen
- 50 gram (bak)bacon, wat dikkere plakjes, fijngesneden
- 0,5 kleine knolselderij, in kleine blokjes gesneden
- 2 winterwortels, gehalveerd en in dunne plakjes gesneden
- 2 middelgrote aardappels, in kleine blokjes gesneden
- 2 volle theelepels kerrie (van de Wereldwinkel, extra lekker)
- 1,5 liter kippenbouillon van 2 kippenbouillontabletten
- 1 pot kippenbouillon met kippenvlees (Struik o.i.d.)
- 250 gram oesterzwammen, in reepjes gesnden
- 150 milliliter kookroom
- 2 eetlepels olijfolie
- zout
- versgemalen peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.