Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Casselerrib in bladerdeeg

  • 2 uien
  • 1,8 kilo casselerrib (aan stuk)
  • 1 laurierblaadje
  • 2 kruidnagels
  • 1 theelepel zwarte peperkorrels
  • 500 gram champignons
  • 0,5 bosje peterselie
  • 2 eetlepels boter
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 450 gram bladerdeeg (10 plakjes)
  • een beetje bloem
  • 1 ei
  • 2-3 eetlepels paneermeel
  • 1 fles cumberlandsaus
  • 1 onbespoten sinaasappel
  • 1 onbespoten citroen
  • 3 sjalotjes
  • 300 gram cranberrycompote
  • 200 milliliter port
  • 1 theelepel mosterd
  • gemberpoeder
  • cayennepeper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven