Casselerrib in bladerdeeg
- 2 uien
- 1,8 kilo casselerrib (aan stuk)
- 1 laurierblaadje
- 2 kruidnagels
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 500 gram champignons
- 0,5 bosje peterselie
- 2 eetlepels boter
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 450 gram bladerdeeg (10 plakjes)
- een beetje bloem
- 1 ei
- 2-3 eetlepels paneermeel
- 1 fles cumberlandsaus
- 1 onbespoten sinaasappel
- 1 onbespoten citroen
- 3 sjalotjes
- 300 gram cranberrycompote
- 200 milliliter port
- 1 theelepel mosterd
- gemberpoeder
- cayennepeper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.