

Casselerrib in bladerdeeg
Ingrediënten
- 2 uien
- 1,8 kilo casselerrib (aan stuk)
- 1 laurierblaadje
- 2 kruidnagels
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 500 gram champignons
- 0,5 bosje peterselie
- 2 eetlepels boter
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 450 gram bladerdeeg (10 plakjes)
- een beetje bloem
- 1 ei
- 2-3 eetlepels paneermeel
- 1 fles cumberlandsaus
- 1 onbespoten sinaasappel
- 1 onbespoten citroen
- 3 sjalotjes
- 300 gram cranberrycompote
- 200 milliliter port
- 1 theelepel mosterd
- gemberpoeder
- cayennepeper
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Kerststaafjes4 porties
5 minuten
lekker_koken - Banketletter1 portie
30 minuten
azuro - Wildbouillon onder een dakje van bladerdeeg4 porties
30 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit casselerrib in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Casselerrib in bladerdeeg