Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus

  • basis visbouillon (2 1/2 liter)
  • 2 liter water
  • ¼ liter witte wijn
  • ¼ liter witte wijnazijn
  • 20 gram zout
  • 50 gram fijngesneden wit van een prei
  • 200 gram wortelplakjes
  • 250 gram uiringen
  • 3 peterseliestengels
  • 1 laurierblad
  • 1 gram tijm
  • 2 gram gestoten peperkorrels
  • Zalmfilet:
  • 800 gram zalmfilet
  • 20 gram roomboter
  • 20 gram gesneden sjalot
  • 2 gram zout
  • 1 gram peper
  • 1 deciliter droge witte wijn
  • 4 deciliter visbouillon (zie boven)
  • citroensap van 1/2 citroen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven