Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus recept
In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus recept

In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bouillon: Meng alle ingrediŽnten en kook ze zachtjes gedurende 30 minuten. Passeer de bouillon. Laat afkoelen. Zalmfilet: Doe alles op de vis na in een passende pan en breng aan de kook. Zet het laag en voeg de vis toe. Pocheer de vis in ongeveer 8 minuten zachtjes gaar. Haal de vis er uit en laat hem even uitdruipen voor hem op de borden te leggen. Serveren met de garnalen-dillesaus (zie aparte recept)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit in witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven